Еразмус+/Мобільність: стажування в Технічному університеті м. Дрезден (Німеччина)

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» та Технічний університет м. Дрезден (Німеччина), в результаті досягнутих домовленостей щодо співпраці в освітній і наукових сферах, у 2022 році успішно ініціювали та здобули перемогу в конкурсі проєктів Еразмус+KA171/Міжнародна кредитна мобільність на 2022-2025 навчальні роки в напрямі механічної інженерії.

За результатами конкурсного відбору, студентка Житомирської політехніки спеціальності «Прикладна механіка» освітнього рівня «магістр» Дарина Бондар (факультет комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки) проходить стажування в найбільшому технічному університеті Німеччини – Технічному університеті м. Дрезден з квітня 2023 по червень 2023 р.

Дарина на цей час стане учасницею дослідницької групи кафедри розробки верстатів та адаптивного керування факультету механіки та інженерії Технічного університету м. Дрезден. Тема стажування «Дослідження текстури поверхні титанових сплавів після торцевого фрезерування згідно ISO 25178-2:2021». Щомісячна стипендія та витрати на проїзд покриваються бюджетом програми академічного обміну.

Успішній підготовці та реалізації даного проєкту Житомирська політехніка завдячує доценту кафедри механічної інженерії – к.т.н. Балицькій Наталії Олександрівні, яка активно долучається до міжнародної роботи університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */