Знайомство студентів із роботою кінологічного центру за участі Житомирської академії поліції

Shares

09.03.2023 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулася презентація діяльності кінологічного центру Закладу професійної освіти зі специфічними умовами навчання «Житомирська академія поліції».

Це дійство було насамперед продемонстроване для студентів спеціальностей 081 «Право», 262 «Правоохоронна діяльність», 256 «Національна безпека», 281 «Публічне управління та адміністрування», 052 «Політологія», 292 «Міжнародні економічні відносини» та 291 « Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», однак приєднатись могли всі бажаючі, адже проходив захід на майданчику біля університету.

Невід’ємною частиною розкриття тяжких неочевидних злочинів була і залишається робота кінологічної служби.

Кінолог – дуже відповідальна і серйозна робота, якісне виконання якої можливе лише при наявності у фахівця певних якостей характеру. А саме: терплячість, уважність, сміливість, цілеспрямованість, а найголовніше – це любов і повага до тварин.

Основними напрямками роботи кінологічної служби є пошук злочинців по запаховому сліду, патрулювання вулиць, забезпечення громадського порядку в паркових зонах і місцях відпочинку громадян, пошук вибухівки, вибухових пристроїв, наркотиків і наркотичних речовин. Студентам було продемонстровано, як саме здійснюється пошук вибухівки, а також різного роду наркотичних речовин.

Також розповідали, що породисті собаки мають спершу знайти контакт, звикнути, аби продовжувати тренування, вдосконалювати власні навички і бути готовими до службових завдань.

Після заходу здобувачам освіти випала нагода більше розпитати про діяльність кінологів, а також зробити фото з представниками кінологічного центру та їхніми чотирилапими друзями.

Дякуємо, Житомирській академії поліції за даний захід, а також за можливість студентам дізнатися більше для їхніх майбутніх професій.

Більше фото за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */