День землевпорядника 2023!

Shares

Шановні землевпорядники України!

Земля як національне багатство і власність Українського народу має використовуватись ефективно та раціонально. Ваша діяльність є неоціненним внеском у розвиток нашої держави! Від вашого професіоналізму залежить, у якому стані успадкують землю наші майбутні покоління.

Хай професійні досягнення активно служать збереженню землі як безцінного дару природи. Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії для досягнення високих результатів у вашій професійній діяльності.

Ви – землевпорядники, є основними учасниками кадастрової, оціночної та землевпорядної діяльності та володієте знаннями про земельне право, земельний кадастр, землевпорядкування. Вимоги сучасного ринку праці, потреби об’єднаних територіальних громад, складні трансформаційні процеси та післявоєнне відновлення країни потребують вирішення земельно-майнових питань, геодезичного і геоінформаційного забезпечення в галузях економіки України.

Державний університет «Житомирська політехніка» як лідер сучасної освіти в регіоні з 2023 року на базі факультету гірничої справи, природокористування та будівництва розпочинає підготовку фахівців за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

Здобувай сучасну освіту! Стань частиною команди Житомирської політехніки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */