Відкрите заняття «Молодіжні субкультури. нова небезпечна субкультура: хто такі ПВК «Редан»» для студентів Житомирської політехніки

Shares

7 березня було проведено відкрите заняття з елементами тренінгу: «Молодіжні субкультури. Нова небезпечна субкультура: хто такі ПВК «Редан»» для студентів 1 курсу факультету гірничої справи, природокористування та будівництва Державного університету «Житомирська політехніка» за участю Зуб Марії Валеріївни, начальника сектору протидії домашньому насильству Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області.

Кожному з нас доводилося йти по вулиці, їхати в транспорті або просто дивитись телевізор і бачити людей, які у чомусь не схожі на інших. У когось на голові ірокез, хтось увесь в металі, а хтось у чорній шкірі проноситься повз вас на мотоциклі. Найчастіше це і є представники сучасних субкультур. Все більше підлітків кожного дня у всіх країнах світу приймають ту чи іншу субкультуру. Тому молоді необхідно знати та розуміти мету створення та особливості кожної субкультури, бути готовим зустрітися з їх представниками у реальному житті.

Під час зустрічі Марія Зуб розповіла студентам про особливості нової небезпечної субкультури ПВК «Редан». Наголосила, що велике значення для порозуміння та комунікації між представниками різних культур, субкультур та поколінь мають толерантність і емпатія.

Також зазначила, що саме сім’я була, є і, мабуть, завжди буде найважливішим середовищем формування та розвитку особистості, яке відповідає не тільки за соціальне відтворення населення, а й за відтворення певного способу його життя.

Сьогодні кожна сім’я переживає серйозні труднощі, що негативно позначаються на внутрішньосімейній атмосфері. Саме сімейне виховання стає об’єктом критики з боку держави, яка вимагає підвищення відповідальності батьків за виховання дітей.

Бережіть себе та своїх близьких!

Дякуємо пані Марії за цікаву зустріч!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */