Турнір з шахів серед здобувачів освіти відбувся в Житомирській політехніці

Shares

В суботу 25 березня 2023 року у Житомирській політехніці відбувся турнір з шахів, у якому взяли участь 28 здобувачів освіти університету. Організатори турніру  відзначають з однієї сторони емоційність та високий рівень учасників змагань, а з іншої, дотримання ними спортивної етики й поваги до суперника.

Номінація “Найгарячіша партія” була присуджена Андрію ВОЗНЮКУ та Олександру ЛІПІНСЬКОМУ за їхню чудову, напружену та динамічну гру.

Турнір тривав п’ять годин, 54 чудові партії. Про цікавий турнір говорить й те, що гравці залишалися до фіналу змагань, щоб дізнатись переможців та підтримати друзів і знайомих.

Переможцями стали:
1 місце – Іван БАСИСТИЙ (факультет інформаційно-комп’ютерних технологій, ІПЗ-20-2).
2 місце – Олексій ЛЕВКОВСЬКИЙ (факультет бізнесу та сфери обслуговування, ФБС-5).
3 місце – Ігор ІЛЛАРІОНОВ (факультет інформаційно-комп’ютерних технологій, ВТ-22-2).

Верхня сітка

Нижня сітка

Переможці турніру були нагороджені призами від ректора Житомирської політехніки Віктора Євдокимова, стильними павербанками та призовими медалями, що стали символами їхньої майстерності.

Також всі, хто залишився очікувати переможців, отримали фірмові брелоки та ручки Житомирської політехніки й Первинної профспілкової організації студентів університету. Ми вітаємо переможців та всіх гравців і бажаємо їм успіхів у майбутніх турнірах!

Організацією турніру з шахів серед здобувачів освіти опікувався студентський декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Коломієць Артем. Дякуємо Артему за турнір та його команді, Вознюку Андрію, Варнавському В’ячеславу, Балану Дмитру, за допомогу в організації!

Органи студентського самоврядування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */