День донорства у Житомирській політехніці

Shares

24 березня 2023 року у Житомирській політехніці успішно відбувся День донорства серед студентів та викладачів, який став важливою подією в житті університету. Представники університету мали можливість допомогти країні у такий спосіб в ці дні. Захід зібрав понад 40 студентів та викладачів, які добровільно здали кров, що буде використана для лікування хворих та поранених.

День донорства став чудовою нагодою для молоді проявити свою відповідальність та громадянську активність, а також внести свій внесок у збереження життя та здоров’я людей. Захід був організований органами студентського самоврядування Житомирської політехніки спільно з Житомирським обласним центром крові. Координацію роботи з центром крові здійснювала Профспілка студентів університету.

Висловлюємо вдячність керівництву та співробітникам Житомирського обласного центру крові за можливість організації подібної донорської акції на базі університету. Дякуємо студентам та викладачам Житомирської політехніки за небайдужість та свідому життєву позицію, висловлюємо надію, що ця ініціатива надихне багатьох молодих людей на подібні вчинки у майбутньому. Разом до Перемоги!

Органи студентського самоврядування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */