Студентки Житомирської політехніки про участь у програмі академічної мобільності Еразмус+

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» надає широкі можливості щодо проходження навчання та міжнародного стажування для своїх студентів в закладах вищої освіти різних країн. Так, в січні 2023 року ми дізналися про початок конкурсного відбору для участі у проєкті академічної мобільності Еразмус+ за нашою освітньою програмою  “Менеджмент”до Кіпрського Інституту Маркетингу (Cyprus Institute of Marketing), який видає подвійні дипломи з Університетом Західного Лондону (University of West London).

Успішно пройшовши співбесіду, ми стали учасниками програми студентської мобільності Еразмус+. Завдяки Державному університету «Житомирська політехніка», а саме, ректору Віктору Євдокимову, відділу міжнародних зв’язків, зокрема, Василю Мамраю та Анні Полянській, а також кафедрі менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій на чолі з Тетяною Остапчук ми змогли перетворити свою мрію в реальність.

Весняний семестр 2023 року ми будемо навчатися за освітньою програмою «Менеджмент» в престижній бізнес-школі в сонячному Лімасолі (Кіпр), де знаходиться один з кампусів Кіпрського Інституту Маркетингу. Наш навчальний план передбачає вивчення Stategic Management, Strategic Marketing, Managing Human Resource Management і Research Methods. Великою перевагою для нас було те, що Еразмус+ дає можливість перезарахування в нашому університеті відповідних предметів, які ми вивчаємо в Кіпрському Інституті Маркетингу, тобто освітні програми Державного університету «Житомирська політехніка» та Кіпрського Інституту Маркетингу мають схоже змістовне наповнення навчальних планів за освітнім рівнем магістра в розрізі освітніх компонент.

Окрім освітнього аспекту, ми маємо неймовірну можливість жити на березі Середземного моря впродовж 4 місяців. В такі важкі часи для нашої країни,  ми безмежно вдячні міжнародній політиці Державного університету «Житомирська політехніка» за чудовий шанс відволіктися від життя в умовах воєнного стану, а завдяки Збройним Силам України, які  вдень й вночі оберігають наш спокій, ми змогли безперешкодно дістатися до Польщі, і звідти вирушити безпосередньо до Кіпру.

Хоча ми навчаємося у Кіпрському Інституті Маркетингу тільки другий тиждень, вже встигли зробити певні висновки про освіту закордоном, лекції насправді дуже цікаві й спосіб викладання все більше заохочує до вивчення предметів. Ми щиро дякуємо нашому університету за можливість отримання такого досвіду!

Берчук Ірина та Нишпал Олеся, здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 073 «Менеджмент»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */