Спільне засідання наукових гуртків кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій: І тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Shares

Активізація наукової діяльності в цілому, і студентської науки зокрема, виступає одним із ключових пріоритетів забезпечення розвитку соціально-економічних відносин у країні. Особливо важливим таке завдання постає у контексті необхідності подолання кризових тенденцій, які постали перед Україною сьогодні. З урахуванням зазначеного, кафедра менеджменту, бізнесу та сфери обслуговування завжди приділяє особливу увагу стимулюванню студентської наукової діяльності.

Так, 10 березня 2023 року відбулося спільне засідання наукових гуртків кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій «Бізнес-процеси в підприємництві та торгівлі» та «Менеджмент підприємницької діяльності», присвячене оприлюдненню результатів наукових досліджень, здійснених в рамках І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за різними напрямами. До уваги комісії були представлені роботи здобувачів вищої освіти як денної, так і заочної форм навчання. Варто зауважити, що, не зважаючи на виклики сьогодення, до участі у конкурсі долучилися студенти всіх курсів – від 1 курсу ОС «бакалавр» до студентів-магістрантів.

Тематичні напрями, що були обрані студентами в рамках проведених досліджень, характеризуються новизною та надзвичайною актуальністю. Окремо варто відзначити, що значна кількість робіт присвячена різним аспектам забезпечення якості та екологізації бізнес-процесів в управлінні та підприємництві, що є базисом сталого розвитку держави. Крім того, увагу молодих науковців привернули такі напрями як управління маркетинговою діяльністю, використання сучасних інструментів управління, забезпечення розвитку підприємницьких структур, новітні тенденції у соціально-економічних відносинах, такі як «зелений камуфляж» та bluewashing. Представлені до розгляду роботи характеризувалися якісною підготовкою, ретельним опрацюванням наукових проблем та авторськими поглядами на їх вирішення. Найкращі роботи було відзначено дипломами відповідних ступенів за визначеними тематичними напрямами.

Дякуємо всім здобувачам вищої освіти, які взяли участь у конкурсі наукових робіт, і науковим керівникам, що супроводжували їх у наукових пошуках! Бажаємо подальших досягнень та звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */