Пишаємося нашим колективом та студентами!

Shares

Пишаємося нашим колективом та студентами! На ім’я ректора Державного університету “Житомирська політехніка” Віктора Євдокимова надійшли листи вдячності від оргкомітетів потужних заходів для студентства: Всеукраїнські студентські змагання з кібербезпеки UA30CTF та Global Game Jam 2023.

Всеукраїнські студентські змагання з кібербезпеки UA30CTF відбулися 25 лютого 2023 року, команда Житомирської політехніки “PwnSquad” у складі студентів Михайла Гончарова, Вадима Кобилинського, Олександра Островського, Дмитра Тальченка посіла 8-ме місце у загальному заліку з 22 команд закладів вищої освіти України.

Протягом січня-лютого відбувався найбільший світовий захід з розробки ігор Global Game Jam Ukraine 2023. Серед 39483 розробників ігор на тему джема “ROOTS” (корені) з понад 100 країн світу є студентські команди Житомирської політехніки. Наші команди представили 5 ігор. В Україні було організовано 11 локацій, де 385 учасників створили за тиждень 83 гри.

Команди студентів університету стали переможцями в загальному рейтингу серед команд України, зокрема гра «Roots of Betrayal» виборола 1 місце та гра «Roots» посіла 3 місце; а також отримали переможні місця в рейтингах: «відповідність темі», «найкраща візуалізація», «найцікавіша гра для комерційної пропозиції», «найвеселіша, хочеться грати далі», а також отримали відзнаку в заохочувальній номінації «найкраще соло».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */