Оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2023 році

Shares

Міністерством молоді та спорту здійснюються Українсько-Польські обміни молоддю. Мета обмінів молоддю – активізація співробітництва між українською та польською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн.

1 березня 2023 року Мінмолодьспортом оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2023 році, що триватиме до 31 березня 2023 року.

Заявки в межах конкурсу можуть бути подані неприбутковими організаціями, діяльність яких спрямована на роботу з молоддю, зокрема:

    • інститутами громадянського суспільства,
    • закладами освіти;
    • комунальними установами, що працюють з молоддю.

Подача документів на участь у конкурсі: 

Пакет документів на участь у конкурсі має бути поданий до Мінмолодьспорту до 15:00 (за київським часом) 31 березня 2023 року у друкованій формі (у 2-х примірниках) на офіційному бланку організації на адресу: м. Київ, вул. Еспланадна, 42 к. 418, та електронній формі (depmolpolmms@gmail.com).

Пакет документів має містити: 

Інститути громадянського суспільства, заклади, установи можуть подавати на конкурс лише одну заявку. Заявки, подані на конкурс, не повертаються.

Заявка на участь у конкурсі має бути подана за підписом керівника юридичної особи, або іншої особи, яка може вчиняти дії від імені юридичної особи, дані про яких оприлюднено в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */