Інтерактивна онлайн-лекція відомої експертки психологічної та соціальної допомоги, викладачки Гетеборзького університету (Швеція)

Shares

10 березня 2023 року викладачі і студенти кафедри психології та соціального забезпечення відвідали інтерактивну онлайн-лекцію відомої експертки психологічної та соціальної допомоги, викладачки Гетеборзького університету (Швеція), яка працювала в Іраку, Сирії та Боснії-і-Герцеговині, Лілії Кайверт “Колегіальна супервізія: теорія, модель і практика” для професійних і майбутніх фахівців, які працюють з людьми (дорослими і дітьми), що потребують психологічної підтримки та допомоги.

Під час лекції учасники набули знань про зміст, форми та можливості супервізії. Пані Лілії Кайверт чітко наголосила на тому, який процес у психології називається супервізією.

Також учасники лекції отримали інформацію про компетенції та вміння, якими повинен володіти супервізор. За словами Лілії, найважливішою здібністю супервізора є вміння безперервно вчитись та вміти самостійно рефлексувати. До прикладу, за словами лекторки, кожен психолог-професіонал у Швеції обов’язково працює під супервізією.

Ця лекція стала ще одним кроком до професійного зростання фахівців та розуміння європейських стандартів і вимог до роботи психолога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */