Запровадження онлайн-курсу від CRDF Global «Базові правила безпеки в цифровому середовищі» для студентів Житомирської політехніки

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» провадить активну роботу по налагодженню співпраці з різними міжнародними партнерами. Одним із таких партнерів на початку 2023 року став Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global, Civilian Research and Development Foundation of the USA).

Укладення Меморандуму про взаєморозуміння між Фондом та університетом поклало на його підписантів певні зобов’язання щодо реалізації сумісних проектів, зокрема, проектів спрямованих на покращення фундаментальної і технічної освіти. Ці проекти орієнтовані як на здобувачів вищої освіти, як реципієнтів необхідних сучасних компетентностей, так і на викладачів, як розробників новітніх навчальних курсів.

Першим кроком сумісної діяльності Житомирської політехніки та CRDF Global є реалізація  проекту з запровадження для студентів університету онлайнового курсу «Базові правила безпеки в цифровому середовищі», курсу орієнтованого на формування навичок безпечної роботи у Інтернет-просторі.

Курс складається з 11 навчальних анімованих відео-модулів (5–7 хвилин кожен) та в цілому триває 1 годину.  Останній модуль – заключний, у ньому здобувачі освіти повинні пройти фінальне тестування. Якщо користувач відповідає більше, ніж 80% питань правильно, то отримує сертифікат про успішне проходження даного курсу.

Шановні здобувачі, запрошуємо долучитися до курсу «Базові правила безпеки в цифровому середовищі»!

При реєстрації обирайте Житомирську політехніку та зазначайте Вашу спеціальність.

Координатор взаємодії з CRDF Global
від Житомирської політехніки,
завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки,
к.т.н., доцент Андрій ЄФІМЕНКО
Контакти:
E-mail: yefimenko.andrii@gmail.com,
+38(067)388-76-17 (+Телеграм, +Viber, +Signal).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */