Викладачі Житомирської політехніки ─ члени комісії з розвитку туризму Українського товариства охорони пам’яток історії та культури

Shares

3 лютого 2023 року у приміщенні Житомирської ОДА відбулося засідання комісії з розвитку туризму Житомирської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури (ГО “ЖООУТОПІК”).

У заході взяли участь краєзнавці, працівники сфери туризму, викладачі ЗВО міста. Житомирську політехніку представляли: д.е.н., проф., декан факультету бізнесу та сфери обслуговування Галина Тарасюк, д.е.н., проф. Людмила Чижевська (кафедра інформаційних систем в управлінні та обліку), к.і.н., доц. Марина Кругляк, к.е.н., доц. Анна Шестакова, викладач Діна Ярмолюк (кафедра туризму та готельно-ресторанної справи), к.і.н., доц. Юлія Кондратюк (факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя, кафедра філософсько-історичних студій та масових комунікацій).

Під час наради було обговорено перспективи розвитку туризму в Житомирській області, умови співпраці ГО “ЖООУТОПІК” зі школами та ЗВО регіону, розглянуто можливості залучення студентів та школярів до розвитку краєзнавчого руху, визначено важливість підготовки фахівців туристичної галузі, що здійснюється в університетах нашої області, зокрема в Житомирській політехніці.

Щиро віримо, що співпраця буде ефективною та наблизить нашу Перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */