Викладачі та студенти Житомирської політехніки – учасники інфотуру «Звягель. Минуле і сучасне. Край натхнення Лісової пісні»

Shares

З нагоди святкування 152 – річчя від Дня народження Лесі Українки  22 лютого 2023 року  викладачі (Ярмолюк Діна, Кругляк Марина), співробітник (Симон Лілія) і студенти першого курсу спеціальності 242 «Туризм» групи ТЗ-9 (Осипчук Марія, Подік Тетяна, Адамович Юлія) кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у інфотурі “Звягель. Минуле і сучасне. Край натхнення Лісової пісні”.

Організація туру відбулась за підтримки Комунальної установи “Житомирський обласний туристичний інформаційний центр” Житомирської обласної ради в особі Намесника Сергія Миколайовича.

Програма проведення інфотуру включала: ознайомлення з історією вулиць міста, відвідування краєзнавчого та літературно-меморіального музеїв, залучення до квест-екскурсії у музеї родини “Косачів-Драгоманових”.

Відвідувачі змогли зануритись у родинну атмосферу мисткині, побачити предмети побуту, одяг, книги, дитячі іграшки, копії документів, сімейні реліквії родини Косачів.

Талановиті екскурсоводи розповіли про велику родину Лесі Українки: її  батьків, братів, сестер, нащадків та їх безцінний вклад у розвиток національної самосвідомості українського суспільства.

Учасники отримали незабутні враження від екскурсії Лесиної Батьківщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */