Слухачі курсів  Житомирської політехніки успішно завершили курс англійської мови

Shares

Знання іноземної мови нині є новою можливістю для кожного. Вільне володіння англійською мовою відкриває широкі перспективи в майбутньому. Саме міцні знання є запорукою успіху.  Успішна людина постійно працює над собою, поглиблює та вдосконалює свої знання впродовж всього життя.

Новий навчальний семестр розпочинаємо з приємних новин  від «Language Hub»!

Слухачі курсів  Житомирської політехніки успішно завершили курс англійської мови та отримали сертифікати, які підтверджують рівень володіння мовою.

У першому семестрі 2022-2023 н. р. вони успішно опанували програму навчання, яке проходило протягом 4 місяців. Всі слухачі вільно володіють розмовною мовою та отримали відповідні сертифікати по закінченню навчання (В2+ Upper Intermediate та В2 Intermediate).

Кожен з них уже на початку курсу мав певний рівень підготовки та  мету. Найголовнішим завданням було подолати мовний бар’єр та вільно спілкуватися, що й було досягнуто.

Найбільше зусиль на шляху до досягнення мети приклала Інга Тавровська (мама загиблого воїна Героя АТО), від початківця і до розмовного рівня. Коли людина має мрію та впевнено крокує  до її втілення, всі перешкоди можна здолати. Інга мріє поїхати до сестри в Нью-Йорк. Напевно саме ця мрія була тією рушійною силою, яка допомогла їй опанувати мову саме на такому рівні.

Команда «Language Hub» пишається своїми випускниками. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові вершини не лише у вивченні мов, а й на професійній ниві!

З 10 лютого стартує новий проєкт від «Language Hub», «Speaking club for teachers» (teachers’ talks)! Долучайтеся!

Всі довідки за телефоном:  +380 96 204 47 95 Катерина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */