Рудик Ангеліна – переможниця Міжнародного та Всеукраїнського конкурсів мистецтв (дипломи Лауреата І ступеня)!

Shares

08-12 січня 2023 року у м. Запоріжжя, Україна – м. Софія, Республіки Болгарія, відбувся Благодійний Міжнародний двотуровий багатожанровий фестиваль-конкурс «РІЗДВЯНА ЗІРКА».

Фестиваль заснований і проводиться за підтримки БО Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода» та «Злагодафест» Уряду Республіки Болгарії, Міністерства освіти та науки України, Міністерства культури Республіки Болгарія в рамках благодійного проєкту «Підтримай Україну».

Метою та основними завданнями фестивалю є

    • відродження, збереження й розвиток національних культур;
    • розкриття нових талантів та популяризація сучасної та народної культури;
    • творче спілкування дітей i молоді, виявлення нових талантів;
    • естетичне виховання підростаючого покоління;
    • підтримка та розвиток творчих здібностей.

27-29 січня 2023 року відбувся ІІ Всеукраїнський онлайн двотуровий конкурс мистецтв «Різдвяна Україна», метою якого є презентація творчих досягнень обдарованих дітей та молоді, популяризація української сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу задля зміцнення сучасної української ідентичності та розкриття нових талантів.

Організатори конкурсу: Організаційний комітет «Смайл Фест» та ТОВ «Творча студія «МІЙ ТЕПЛИЙ МАЄТОК»» за підтримки творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», міжнародного радіо Radio Sfera Music, продюсерського центру «Tuaron Management» та за інформаційної підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, БО Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода», Міжнародний фестиваль-конкурс «Злагодафест».

Державний університет «Житомирська політехніка» на двох конкурсах представляла студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, учасниця вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді Рудик Ангеліна (гр.ПЛ-5).

Для дистанційної участі вона підготувала пісні «Розстріляна весна» (сл. П. Половко, муз. І. Федишин) та «Чорне і біле» (сл. Zozulya, муз.Zozulya).

Журі, в складі Заслужених артистів і діячів мистецтв України, оцінили артистичність та емоційне виконання твору нашою студенткою. На обох фестивалях вона стала переможницею у номінації «Естрадний вокал», IV вікова категорія, «Професіонали», здобувши дипломи Лауреата І ступеня!

Вітаємо Рудик Ангеліну і бажаємо подальших творчих перемог!!!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */