Результати чемпіонату Житомирської політехніки з онлайн-шутеру Valorant

Shares

25 лютого завершився чемпіонат Житомирської політехніки з онлайн-шутеру Valorant. У турнірі взяли участь 7 команд. До складу команд увійшли студенти Житомирської політехніки та учні наукового ліцею університету.

Після кваліфікаційних матчів до півфіналу вийшли наступні команди: EgoistS, Пенсійний фонд України (ПФУ), Солеварики та Червоні Бабуїни. Під час прямої трансляції команди змагалися за вихід до фіналу за системою до двох перемог.

У першому півфіналі ПФУ здобули перемогу над EgoistS з рахунком 2:1. У другому Солеварики перемогли Червоних Бабуїнів з рахунком 2:0. У фіналі ж Солеварики здобули перемогу з рахунком 2:0 та стали чемпіонами університету.

У складі команди Солеварики  чемпіонами Житомирської політехніки стали капітан Янковой “bastard” Кирил (МБ-10), Добровольський “Swargon” Артем (ІПЗ-22-1), Паливода “gandoplyas” Владислав (МТ-4), Чорноус “salyn” Владислав (ІПЗ-22-3), Вакульський “fr0zert” Ілля (ІПЗ-21-3).

Переможці чемпіонату університету були нагороджені подарунковими грошовими сертифікатами. Організатор турніру: викладач кафедри фізичного виховання та спорту Острогляд Андрій. Коментували турнір: Острогляд Андрій, Безверхий “D1gital” Роман (ІВ-21-1), Кузьменков “Larkat” Нікіта (ІВ-21-1).

Організатори змагань висловлюють вдячність студентському декану факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Артему Коломійцю та Голові Профкому студентів Сергію Сичу за фінансування переможців турніру!

5 коментарів до “Результати чемпіонату Житомирської політехніки з онлайн-шутеру Valorant”

    1. Ну ничего Артур, когда-нибудь ты выберешься с бронзы и сможешь настрелять больше 5 киллов, не переживай всё ещё будет.

    2. не вчитится , сидіть без грошей , працювати за мінімалку і нити в коментарях? Чудовий вибір pensil , так тримати!

  1. “Сидіть без грошей” і “працювати за мінімалку” найс логіка, так тримати!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */