Представники Житомирської політехніки долучилися до проведення Brainstorm «Туризм. Шлях розвитку на Житомирщині»

Shares

Представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Державного університету «Житомирська політехніка» долучилися до проведення Brainstorm «Туризм. Шлях розвитку на Житомирщині» для працівників сфери туризму та студентів вищих навчальних закладів, спеціальності «Туризм» в Житомирській області, яке відбулося 14 лютого 2023 року в місті Бердичів.

Метою проведення заходу такого характеру є поглиблення співпраці у сфері туризму між представниками об’єднаних територіальних громад, вищих навчальних закладів та майстрів народної творчості. Поєднання спільних зусиль в напрямку розвитку регіонального туризму та зміцненню етнокультурної спадщини допоможе окреслити в майбутньому формування нових туристичних маршрутів та цікавих пропозицій в сфері гостинності.

Дякуємо управлінню культури та туризму Житомирської ОДА за надану можливість долучитися до процесу формування туристичної привабливості регіону.

А молитовний сніданок на території кляштору Босих Кармелітів, плетіння нитки єдності в Музеї історії, відвідини Музею Джозефа Конрада, знайомство з туристично-просвітницькою роботою бібліотек Бердичіва, споглядання місцевого колориту в Музеї єврейства, прогулянка по вулиці Європейській та чудова нагода побувати в Драматичному театрі та костелі святої Варвари, де вінчався Оноре де Бальзак з Евеліною Ганською залишаться яскравими спогадами та натхненням ще раз відвідати прекрасне місто Бердичів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */