Французька весна завітала до Житомирської політехніки!

Shares

22 лютого відбулася перша онлайн зустріч « Faisonsconnaissance ! » у рамках французької весни в Житомирській політехніці, яка присвячена відзначенню Міжнародного дня Франкофонії у 2023 році.

Захід, підготовлений і проведений старшим викладачем кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Державного університету «Житомирська політехніка» Оленою Лисянюк, об’єднав поціновувачів французької мови та культури.

До заходу долучилися учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Житомира та їх вчителі, студенти та викладачі Житомирської політехніки. Приємно було бачити серед учасників заходу франкофонів із Харкова та Волинської області.

Під час онлайн зустрічі учасники заходу мали можливість переконатися, що вивчати французьку легко, цікаво та весело. Вивчення французької мови розпочалося зі знайомства з цікавими фактами про мову та культуру. А за допомогою сучасних онлайн інструментів учасники заходу створили власні аватари та представили їх французькою мовою.

Всі натхненно працювали, тому що знати французьку – це круто! Чекаємо на другу онлайн зустріч, яка обіцяє бути не менш захоплюючою! Вже незабаром! Слідкуйте за повідомленнями у соцмережах та на сайті університету!

Le français c’est chic ! Le français c’est super!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */