Екскурсія здобувачів освіти Житомирської політехніки до Державної екологічної інспекції Поліського округу

Shares

15 лютого здобувачі освіти всіх рівнів підготовки спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища», 103  «Науки про Землю» відвідали Державну екологічну інспекцію Поліського округу (далі – Інспекція).

Під час екскурсії здобувачі освіти дізнались місію та функції Інспекції, познайомились з пріоритетними напрямками роботи та організаційною структурою. Начальники та представники кожного відділу розповіли про особливості роботи та контролю за станом довкілля.

Начальник відділу інструментально–лабораторного контролю Березюк Ірина Миколаївна презентувала всі науково-технологічні можливості оцінки за станом поверхневих вод, повітря та земельного фонду під прямим та опосередкованим впливом діяльності підприємств.

Здобувачі освіти відвідали лабораторії Інспекції та ознайомились з методиками, за якими здійснюється контроль за якістю складових довкілля.

Дякуємо начальнику Державної екологічної інспекції Поліського округу МЕДВЕДОВСЬКИЙ Євгеній Валерійович, його заступнику МАЛЯРЧУК Сергій Петрович та всім працівникам Інспекції за цікаву змістовну екскурсію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */