Засідання наукового гуртка «Бізнес-процеси в підприємництві та торгівлі»

Shares

15.02.2023 р. доцентом кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій Ткачук Ганною було проведене чергове засідання наукового гуртка «Бізнес-процеси в підприємництві  та торгівлі» на тему: «Напрями реалізації міжнародної співпраці для проведення наукових досліджень».

На засіданні були присутні магістранти груп ПВМ-8, МОМ-23 та здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» груп ПВ-4, ПВ-5, ПВ-6, ПВ-6к, ПВ-7к, ПВ-8к, МО-63, МО-65, МО-63к та МО-65к.

На порядок денний було винесено декілька питань, головним серед яких було залучення студентів кафедри до програм академічної мобільності Державного університету «Житомирська політехніка», для висвітлення якого було запрошено Полянську Анну – координатора проєктів міжнародної кредитної мобільності, програми Еразмус+, провідного фахівця відділу міжнародних зв’язків університету.

Студентам було доведено інформацію про діючі проєкти, основні підходи до організації конкурсних відборів та участі в них, а також всеохоплюючі горизонти та перспективи, які відкриває для них програма Еразмус+. Вони також отримали інформацію стосовно реалізації програм академічної мобільності у воєнний час. Окрему увагу було приділено термінам поданням заяв на конкурс та умовам співбесіди.

Також на засіданні гуртка акцентовано увагу на питаннях оформлення наукових робіт студентів, порядку репрезентації власних досліджень за допомогою програми Microsoft PowerPoint та обов’язкового дотримання таймингу доповіді під час їх оприлюднення. Здобувачі вищої освіти мали змогу ознайомитися з можливостями оновленого сайту університету щодо пошуку та використання символіки університету для оформлення презентацій власних робіт.

Дякуємо, Полянській Анні, за представлену можливість дізнатися про програму та умови здійснення міжнародних академічних обмінів серед студентів і викладачів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */