Бункерник у Житомирській політехніці

Shares

17 лютого 2023 року студентським активом Житомирської політехніки було ініційовано та проведено тематичний бункерник, що зібрав разом майже вісімдесят студентів різних факультетів. Навіть початок повітряної тривоги не зіпсував настрій студентам, що прийшли на захід, і з дотриманням безпекових вимог, по закінченню повітряної тривоги, всі плани студентського ректорату були успішно реалізовані.

Студентам було запропонована активна програма: переглянути фільм в лекційній аудиторії, пограти в різноманітні настільні ігри (мафія та монополія) і на завершення –  відвідати бункерник. Також, була організована лаундж-зона, де всі могли поласувати смаколиками та трішки зігрітися чаєм.

Найбільш яскраві емоції, зі слів учасників зустрічі у п’ятницю, їм приніс саме бункерник: виступи талановитих студентів Житомирської політехніки та драйвова українська музика. Все склалось якнайкраще: гарно прикрашений бункер, запальні студенти та неймовірна атмосфера панували протягом всього вечора. Більшість студентів навіть не хотіли розходитись по домівках. Дякуючи нашим захисникам, тривожний день закінчився позитивним заходом, сповненим позитивних вражень! Команда ОСС планує проводити бункерник на постійній основі! Чекаємо всіх в наступний раз!

Представники студентського самоврядування Житомирської політехніки разом єдиною командою намагаються дарувати позитивні емоції студентству, є активними учасниками та організаторами волонтерських, просвітницьких, національно-патріотичних, освітніх, наукових, розважальних заходів в університеті. Якщо у вас є ідеї, ви хочете бути частиною ОСС, приєднуйтесь до нашої команди!

Органи студентського самоврядування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */