Власюк Катерина (гр.ПЛ-6) – переможниця двох Всеукраїнських конкурсів мистецтв!

Shares

6-7 січня 2023 року в м. Одеса відбувся Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Найяскравіша зірка Різдва». Фестиваль організований в рамках творчого проекту «Impressions AGENCY FEST», IFC (International Festival Community), спрямований на підтримку миру та територіальної цілісності України, відродження та збереження національних культур, створення умов для підтримки та розвитку дитячо-юнацької творчості.

13-15 січня 2023 року відбувся ІІ Всеукраїнський онлайн конкурс мистецтв «Колядочка», мета якого сприяння розвитку талановитої та обдарованої молоді, розкриття нових талантів та популяризація української сучасної та народної культури.

Організатори: організаційний комітет «Смайл Фест» за підтримки творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України» міжнародного радіо Radio Sfera Music та за інформаційної підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Державний університет «Житомирська політехніка» на двох конкурсах представляла студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, учасниця вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді Власюк Катерина (гр.ПЛ-6).

Для дистанційної участі вона підготувала пісню «Різдво» (сл. А. Роговцевої, муз. І. Мамушева).

Журі, в складі заслужених артистів і діячів мистецтв України, оцінили артистичність та емоційне виконання твору нашою студенткою. На обох фестивалях вона стала переможцем у номінації «естрадний вокал», IV вікова категорія, «Молодь».

Результати конкурсу «Колядочка» за посиланням.

Вітаємо Катерину та бажаємо творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */