Укладення Меморандуму про взаєморозуміння між Житомирською політехнікою і Фондом цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global)

Shares

Однією з важливих глобальних цілей Державного університету «Житомирська політехніка» є підготовка здобувачів вищої освіти, загальні та професійні компетентності яких відповідають вимогам сучасного ринку праці. Досягнення цієї цілі неможливе без активної співпраці з усіма категоріями стейкхолдерів.

Університетом вже налагоджено постійну співпрацю з багатьма відомими українськими та міжнародними компаніями, громадськими організаціями, ініціативами, проектами тощо. Перелік таких стейкхолдерів постійно розширюється.

20 січня 2023 року Державний університет «Житомирська політехніка» уклав Меморандум про взаєморозуміння ще з одним стейкхолдерів – Фондом цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global, Civilian Research and Development Foundation of the USA).

CRDF Global –  це громадська некомерційна організація, яка заснована у 1995 р. з метою сприяння міжнародному науково-технічному співробітництву.

Місією цієї організації є:

 – проведення спільних досліджень та розвиток науково-дослідних можливостей, які дозволяють вченим та інженерам працювати над вирішенням критично важливих питань безпеки, економіки, освіти та інших соціальних потреб;

– сприяння миру та процвітанню шляхом фінансування цивільних науково-дослідних проектів, які підтримують глобальні цілі нерозповсюдження ядерної зброї;

– підтримка застосування науки і технологій для економічного зростання шляхом розвитку міжнародного співробітництва, навчання, підприємництва та комерціалізації технологій;

– покращення фундаментальної і технічної освіти шляхом розвитку наукових досліджень в університетах.

Місія Житомирської політехніки у багатьох аспектах співпадає з місією CRDF Global, відповідно сумісна співпраця між університетом та фондом надають можливість досягнути якісних потужних результатів в освіті, науці, технологіях тощо.

Першим кроком співпраці між Житомирською політехнікою та CRDF Global є реалізація проекту з запровадження онлайнового курсу «Базові правила безпеки в цифровому середовищі» для студентів університету, який розпочнеться з 1 лютого 2023 року. На наступних кроках викладачі університету за підтримки фонду розроблятимуть авторські освітні курси та проводитимуть наукові дослідження у сфері кібербезпеки.

Житомирська політехніка та CRDF Global відкриті до співпраці. Будь ласка, долучайтеся.

Координатор взаємодії з CRDF Global
від Житомирської політехніки,
завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки,
к.т.н., доцент Андрій ЄФІМЕНКО
Контакти:
E-mail: yefimenko.andrii@gmail.com,
Тел.: +38(067)388-76-17 (+Телеграм, +Viber, +Signal).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */