Участь викладачів у вебінарі «Роль внутрішньої системи забезпечення якості освіти ЗВО в побудові сучасних ОП в IT-галузі»

Shares

26 січня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедр комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, комп’ютерних технологій у медицині та телекомунікаціях Житомирської політехніки, які є гарантами та членами робочих груп бакалаврських та магістерських освітніх програм «Комп’ютерна інженерія», «Кібербезпека», «Інформаційні відеосистеми та системи контролю доступу», «Телекомунікації та радіотехніка», «Біомедичний комп’ютинг» та «Біомедична інженерія» долучилися до заходу «Роль внутрішньої системи забезпечення якості освіти ЗВО в побудові сучасних ОП в IT-галузі», який проводився на платформі Zoom під егідою університетського партнера – компанії SoftServe для членів освітянської спільноти ITeachers SoftServe Community.

Доповідачем на заході був Андрій Бутенко, голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, а модерацію заходу здійснювала Марія Рашкевич, освітня менеджерка компанії SoftServe.

З боку спільноти на захід зареєструвалося більше ніж тисяча учасників, а постійно були підключені онлайн більше ніж 400.

Свою доповідь пан Андрій присвятив питанням:

    • Використання інструментів внутрішньої системи якості при формуванні і реалізації якісної ОП.
    • Cталі традиції VS вимоги стейкголдерів і часу при формуванні і реалізації ОП.
    • Успішні та проблемні кейси з практики діяльності Національного агентства.
    • Презентація сильних сторін ОП під час акредитації.

Після доповіді пан Андрій, надав ґрунтовні відповіді на найцікавіші питання, які були надані учасниками при реєстрації та під час зустрічі, а саме питання, що стосуються різних аспектів започаткування, удосконалення та реалізації освітніх програм та отримали ґрунтовні професійні відповіді.

Щира подяка пану Андрію Бутенку та пані Марії Рашкевич за гарно проведену зустріч та чудову атмосферу професійного спілкування.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */