Участь представників Житомирської політехніки у семінарі «Метрологічне забезпечення медичних закладів та медичних лабораторій»

Shares

У сфері охорони здоров’я застосовують широкий асортимент засобів вимірювальної техніки. І цей асортимент потребує відповідного метрологічного забезпечення – повірки або калібрування. Що обов’язкове, а на чому можна зекономити та одночасно виконувати вимоги Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність»? Особливо гостро таке питання стоїть сьогодні.

Все це було предметом дискусії у рамках семінару «Метрологічне забезпечення медичних закладів та медичних лабораторій», проведеного Міжнародною школою технічного законодавства та управління якістю, разом із ДП «Укрметртестстандарт».

Спікером семінару був Глєбов Андрій, директор Науково-виробничого інституту вимірювань складу, властивостей і кількості речовин і матеріалів та оцінки відповідності засобів вимірювальної техніки ДП «Укрметртестстандарт», який після представлення презентації відповів на питання учасників семінару, серед яких були представники Житомирської політехніки від кафедри комп’ютерних технологій у медицині та телекомунікаціях Владислав Чухов та Петро Мартинчук.

По завершенню цього заходу його учасники отримали додаткові робочі матеріали та сертифікати учасників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */