Розвиток співпраці з Університетом Памуккале

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» продовжує активну роботу, в тому числі, і за напрямом міжнародної діяльності. Впродовж попереднього року вдалося значно збільшити коло закордонних партнерів з різних країн і континентів. Не зупиняючись на досягнутому, університет і надалі працює над розширенням горизонтів співпраці, налагоджуючи зв’язки і залучаючи до співробітництва нові університети.

Першим закордонним візитом в новому році стала поїздка до Університету Памуккале м. Денізлі, Туреччина. 04 січня відбулася зустріч начальника відділу міжнародних зв’язків Житомирської політехніки доц. Василя МАМРАЯ з координатором міжнародного офісу проф. др. Зеха ЯКАР, а також керівництвом факультету освіти: деканом, проф. др. Іззет КАРА; заступником декана з міжнародних зв’язків, др. Уьєсі Гюльозгє ТЮРКЬОЗ.

За результатами переговорів підписано протокол про співпрацю, досягнуто домовленості щодо розвитку співробітництва за багатьма спеціальностями наявними в обох ЗВО, а саме за профілем освіта, іноземні мови, економіка і менеджмент, публічне адміністрування, будівництво.

Також сторони обговорили варіанти спільної підготовки проектів в рамках міжнародних програм дво- та багатосторонньої співпраці (Erasmus+: мобільність і розвиток потенціалу вищої освіти).

Університет Памуккале – державний університет заснований 1992 року в м. Денізлі, на південному заході Туреччини. На сьогоднішній день в університеті навчається 45000 студентів. До складу ЗВО входить 15 факультетів, 5 інститутів, 4 вищих школи, 12 професійних коледжів, а також театр і університетська лікарня.

Від часу свого заснування Університет Памуккале займає провідні позиції серед найкращих навчальних закладів Туреччини, був включений до числа 100 найкращих університетів за рейтингом мобільності серед 3600 університетів учасників міжнародних програм ЄС.

Університет розташовано в 25 км. від однойменного селища Памуккале – всесвітньовідомого природного заповідника включеного до списку природних і культурних об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Сподіваємося на подальший успішний розвиток співпраці з новим закордонним партнером!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */