Результати тренінгу “Створи себе успішного”

Shares

24 січня 2023 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувся тренінг «Створи себе успішного» під керівництвом психолога вищої категорії, психолога– консультанта, психотерапевта, викладача кафедри психології та соціального забезпечення факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Наталії Харитонової.

Сучасність щоденно ставить нас перед вибором – прийняття відповідальних і життєво важливих рішень. Життєвий шлях людини суттєво залежить від того, на скільки вона здатна пізнавати себе і світ, свідомо визначити мету й підпорядкувати їй свою діяльність.

Кожен хоче чогось досягти в житті, щоб пишатися собою. Чому одному це вдається, а іншому – ні? Сучасний світ – це світ конкуренції, тому кожен має прагнути стати успішним, конкурентоспроможним, максимально розвивати себе та свій характер.

Тренінгове заняття «Зроби себе успішним» було спрямоване на допомогу молоді зрозуміти, що таке успіх, як досягти успіху, як стати успішною людиною. Під час тренінгу були застосовані моделі для мотивації та розвитку прагнення учасників до самовдосконалення, створення власної формули успіху.

Отож, якщо Ви хочете отримати психологічну консультацію або взяти участь у тренінгах, звертайтесь, oksiutovych.maryna@ztu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */