Неформальна освіта для студентів початкового рівня вищої освіти спеціальності 101 «Екологія»

Shares

В рамках неформальної освіти, що реалізується в Житомирській політехніці, студенти початкового освітнього рівня спеціальності 101 «Екологія» групи ЕО-2мб: Закусило Вероніка, Радченко Роман, Чепель Катерина успішно пройшли курс «Журналістські розслідування, адвокація і протидія корупції у сфері екології» на онлайн-платформі Prometheus.

Курс підготовлено в межах Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні, яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

Під час курсу студенти дізналися про принципи проведення журналістських розслідувань з екологічним фокусом, а також права та обов’язки державних органів у сфері захисту довкілля, отримали навички роботи з відкритими джерелами для збору інформації про порушення в екологічній сфері.

По закінченню курсу студенти отримали сертифікати, які дозволяють зарахувати тему «Відповідальність за порушення екологічного законодавства. Правопорушення у сфері оцінки впливу на довкілля» з нормативної дисципліни «Оцінка впливу на довкілля».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */