Jean Monnet Modules: матеріали тренінгу з підготовки проєктних заявок

Shares

13 січня 2023 року на базі Державного університету «Житомирська політехніка» відбувся тренінг з підготовки проєктних заявок на конкурс напряму Жана Моне Модулі програми Еразмус+.

Ніна КИРИЛЕНКО, координатор і співавтор проєкту 101085202 – INTEUAS «Інтеграція рамок та норм ЄС в сфері індустрії блочного каменю в Україні», поділилась досвідом підготовки успішної заявки, розповіла про основні етапи підготовки проєктів до конкурсу та про вимоги, яким мають відповідати Модулі Жана Моне.

На заході були присутні близько 30 викладачів Житомирської політехніки та понад 20 представників інших ЗВО України, зокрема КНУБА, ХНПУ імені Г.С. Сковороди, Київського університету ім.. Бориса Грінченка, Національного університету «Одеська політехніка», ТДАТУ, КДПУ та інших.

З матеріалами тренінгу можна ознайомитись за посиланням.

При виникненні додаткових запитань про напрям Жана Моне рекомендуємо ознайомитись з інформацією на сайті Національного Еразмус+ Офісу в Україні.

Співробітники університету можуть також звертатися до Відділу міжнародних зв’язків для отримання більш детальних інструкцій.

Нагадуємо, що дедлайн для подачі проєктних заявок на поточний конкурс – 14 лютого 2023 р. 17:00:00 (за Брюссельським часом).

Дякуємо учасникам за зацікавленість і високу оцінку нашої ініціативи!

Бажаємо всім успішних проєктів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */