Зустріч студентів першого курсу спеціальності 075 «Маркетинг» зі стейкхолдером

Shares

29 листопада 2022 року студенти освітнього рівня «бакалавр», освітньої програми «Маркетинг» (групи МА-1) на запрошення кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій зустрілися з Іваном НОВОСЬОЛОВИМ – провідним спеціалістом відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю Державного університету «Житомирська політехніка», який довів до відома аудиторії про набір студентів на проходження стажування у відділі.

Іван розповів про особливості роботи відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю в умовах сьогодення, ключові напрями маркетингової діяльності університету та повідомив про те, яким чином буде формуватися команда для стажування у відділі, за результатами якого найкращим учасникам буде запропоновано подальша співпраця з відділом та його майбутніми проєктами.

Неоціненним досвідом для кожного претендента стане те, що з перших днів стажування вони будуть брати активну участь у реалізації одного з проєктів університету, де зможуть проявити всі свої таланти та здібності. У період стажування можна буде оволодіти різними інструментами, завдяки яким здійснюються маркетингові проєкти університету.

Дякуємо, НОВОСЬОЛОВУ Івану за представлену можливість долучитися до команди відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю рідного університету!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */