Зустріч-презентація принципів академічної доброчесності та корпоративної культури Житомирської політехніки для студентів

Shares

Формування студентів та викладачів як повноцінних учасників освітнього процесу та кваліфікованих фахівців передбачає розуміння та дотримання принципів корпоративної культури та академічної доброчесності.

З метою ознайомлення з особливостями реалізації таких принципів у діяльності Державного університету «Житомирська політехніка» 8 грудня 2022 р. для студентів 2, 3, 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» та 1 курсу освітнього ступеню «магістр» спеціальностей «Менеджмент» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» було організовано зустріч з проректором з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики к.е.н., доц. Оленою ДЕНИСЮК.

До заходу також долучилися представники професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій: завідувач кафедри д.е.н., проф. Тетяна ОСТАПЧУК (гарант ОПП «Менеджмент» ОС «магістр»), к.е.н., доц. Катерина ОРЛОВА (гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ОС «магістр»), к.е.н. Світлана БІРЮЧЕНКО, к.е.н., доц. Ольга ВІКАРЧУК (гарант ОПП «Маркетинг» ОС «бакалавр»), к.е.н., доц. Ганна ТКАЧУК, к.е.н., доц. Олена ЮШКЕВИЧ. З боку студентського самоврядування у зустрічі взяла участь студентський декан факультету бізнесу та сфери обслуговування Ярина ГЕРУС.

Під час зустрічі пані Олена представила ключові внутрішні нормативні документи у сфері академічної доброчесності та корпоративної культури, а саме:

Положення про організацію освітнього процесу у Державному університеті «Житомирська політехніка»;

Кодекс академічної доброчесності Державного університету «Житомирська політехніка»;

Кодекс корпоративної культури Державного університету «Житомирська політехніка»;

Положення про Комісії з академічної доброчесності, етики та управління конфліктами у Державному університеті «Житомирська політехніка»;

Положення про академічну доброчесність та етику академічних взаємовідносин в Державному університеті «Житомирська політехніка»;

Положення про розгляд звернень здобувачів вищої освіти та інших осіб, які навчаються і працівників Державного університету «Житомирська політехніка».

Студенти-учасники зустрічі мали змогу ознайомитися з ключовими цінностями та засадами корпоративної культури й академічної доброчесності у Житомирській політехніці, найбільш поширеними типами порушень академічної доброчесності, з’ясувати роль дотримання правил академічної доброчесності та професійної етики у освітньому та науковому процесі.

Крім того, було представлено склад комісії з академічної доброчесності, етики та управління конфліктами, а також презентовано порядок вирішення конфліктів, що виникають у зазначених сферах.

Щиро дякуємо Олені ДЕНИСЮК за цікаву та змістовну зустріч!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */