Участь студентки Житомирської політехніки у програмі ESOL Skills for life

Shares

Програма ESOL Skills for life (Навички для життя) дає можливість випробувати себе та перевірити свої знання. Студентка ІІІ курсу спеціальності 035.10 Філологія (Прикладна лінгвістика) Валерія Пінчук вирішила пройти цей челендж та випробувати себе. Склавши тест, студентка Житомирської політехніки отримала Level 1 at ESOL Skills For Life, що вказує на високий рівень мовної підготовки та знань.

Заняття в університеті допомагають студентам ґрунтовніше вивчити мову: поглибити свої знання та поповнити запас слів, правильно використовувати широкий діапазон часів та вдосконалити граматику. Та найголовніше – постійна мовна практика. Це допомагає сприймати англомовну інформацію на слух, говорити в стандартних та нестандартних ситуаціях та вільно спілкуватися з носіями мови.

Наші студенти активні не тільки на заняттях, а й у позаурочний час. Адже українське прислів’я говорить: «Хто знання має, той мур зламає». Це набуло важливого значення саме зараз, у такий складний для України час. Саме знання іноземної мови допомагає донести до всього світу події, що відбуваються в Україні та схилити світ до єдності у боротьбі за життя.

Можемо стверджувати, що вільне володіння іноземною мовою відкриває широкі перспективи в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */