День Святого Миколая для вихованців Потіївського навчально-реабілітаційного центру Житомирської обласної ради

Shares

Цьогоріч студентський Миколай (Костромін Дмитро) та його помічники: Ганна Кірейцева, Медведєва Вікторія, Гальчин Марія, Гурська Вікторія та Тимошенко Ілля відвідали з подарунками вихованців Потіївського навчально-реабілітаційного центру Житомирської обласної ради.

Попри війну та складні часи для нашої країни у нас вийшло влаштувати собі та діткам справжнє свято душі та серця. Діти центру підготували безліч творчих номерів і навіть влаштували драйвовий танцювальний флешмоб разом зі святковими героями, а Святий Миколай кожному дарував іграшки та сюрпризи. Наприкінці свята дітки отримали солодкі подарунки та подарували підготовлені власноруч поробки, листівки нашим помічникам Миколая.

Щиро вдячні всім нашим студентам, викладачам, співробітникам та випускникам Житомирської політехніки, – всім, хто долучився до нашого благодійного збору коштів! Адміністрації Житомирської політехніки, в особі Ректора Віктора Євдокимова – за можливість щорічно відвідувати діточок та дарувати їм радість. Керівництву кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» в особі Тетяни Нікітіч за чудові новорічні подарунки. Окремо хочеться висловити подяку нашим друзям-благодійникам, а саме: Новосельскому Олександру за смачні фрукти; пазли ми отримали від команди ГС “Час змін” в особі Ірини Пацевої; канцелярію від друзів із Великобританії.

Всі ми РАЗОМ робимо наш світ добрішим та щасливішим!

Ваш, факультет гірничої справи, природокористування та будівництва!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */