Тренінг з академічної доброчесності для бакалаврів, магістрів та PhD студентів спеціальностей 184 «Гірництво»

Shares

01 грудня 2022 року відбувся тренінг з академічної доброчесності для бакалаврів, магістрів та PhD студентів спеціальності 184 «Гірництво», який провела експерт Національного агентства з забезпечення якості освіти, к.б.н., доцент Зоя ШЕЛЕСТ.

Академічна доброчесність, чесне здобуття якісної освіти є ключем до успіху нашої країни, а молодь готова зробити крок на зустріч змінам і почуватися більш комфортно, висловлюючи власну думку, здобуваючи якісну освіту та будуючи кар’єру, покладаючись на власні сили.

На заході, здобувачам вищої освіти пояснили, що Кодекс академічної доброчесності Державного університету «Житомирська політехніка», передусім, захищає їхні права від недоброчесної поведінки з боку інших студентів, викладачів та адміністрації університету. Також доповідач пояснила, що сам по собі Кодекс як документ нікого не захистить, тому в разі виявлення порушення необхідно звертатись до спеціально створеної комісії з питань академічної доброчесності на факультеті.

Кожен учасник освітнього процесу має дотримуватися власної позиції, вміти аргументовано відстоювати свою точку зору. Впевненість в собі може допомогти у майбутньому, адже студенти матимуть більше довіри з боку викладачів, оскільки будуть впевнені в тому, що вони отримають справедливу оцінку за власні знання та старання.

Дякуємо Зої ШЕЛЕСТ за винайдену можливість провести неймовірно цікавий тренінг для здобувачів вищої освіти Державного університету «Житомирська політехніка»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */