Конференція трудового колективу університету 2022

Shares

Сьогодні у Житомирській політехніці відбулася Конференція трудового колективу університету. У новому корпусі університету зібралися представники адміністрації, науково-педагогічні працівники, співробітники та студенти.

Створили особливий настрій представники Пластового молодіжного центру, які завітали в університет, виконали щедрівку «Пісня Вифлеємського вогню миру» та запалили для всього колективу з побажаннями миру та добра ліхтарик від вогню, переданого з місця народження Ісуса Христа.

Ректор університету Віктор ЄВДОКИМОВ представив колективу звіт ректора Житомирської політехніки, зосередив увагу на роботі університету в умовах війни, втриманні та покращенні власних позицій у різноманітних рейтингах, здобутках у освітянській та науковій сферах. Зростання контингенту, міжнародна активність, показники у науко-метричних базах, спеціалізовані вчені ради, фінансова стабільність, електронний університет, перемоги в спорті та творчі здобутки тощо.

За громадянську мужність, самовідданість та особистий внесок у здійснення національного супротиву під час воєнного стану були нагороджені подяками ректора та грошовими преміями найбільш активні представники трудового колективу та студентства. Конференція також підтримала висунення відповідних претендентів на різноманітні нагороди органів місцевого самоврядування та державні відзнаки.

На завершення Конференції трудового колективу, вокальний студентський ансамбль «Акорд» подарував пісню, головною фразою якої було «загадай МИР, загадай людям, просто повір і так буде, так буде, так буде!».

Емоційність моменту, сяючі очі, бажання в кожних з них миру та нашої Перемоги. Знаємо, що саме так і буде.

Продовжився день роботою підсумкової Вченої ради університету у 2022 році!

Дякуємо колективу Житомирської політехніки та студентству за єдність у цьому році, роботу у команді, наші спільні досягнення та особистий внесок у Перемогу. Кожен робить по максимум все можливе на своєму місці, а разом – перемагає Україна! Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати, жити та мати можливість планувати завтрашній день!

Все буде Україна!

Більше фото за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */