Засідання наукового гуртка «Соціально відповідальні практики українських суб’єктів господарювання»

Shares

11.11.2022 р. професором кафедри інформаційних технологій в управлінні та обліку І.В. Жиглей та доцентом цієї ж кафедри Д.М. Захаровим було проведене чергове засідання наукового гуртка «Соціально відповідальні практики українських суб’єктів господарювання».

Засідання відвідали студенти-магістранти та аспіранти, які на достатньому рівні володіють англійською мовою, оскільки учасники долучились до факультетської години Міжнародної асоціації фахівців з управлінського обліку (CIMA), яка була присвячена темі «Демістифікація ESG» – екологічним, соціальним і управлінським ініціативам, на яких зосереджуються всі компанії світу і які є надзвичайно актуальними для українських підприємств.

На зустрічі Коррін Догерті з KPMG поділилась поглядом практика на цю тему та надала аналіз дослідження, а Брігіт Мюльманн з Babson College поділився своєю моделлю інтеграції ESG у навчальний план при підготовці фахівців з бухгалтерського обліку.

За результатами зустрічі всі слухачі отримали сертифікати від Американського інституту сертифікованих професійних бухгалтерів, що є складовою неформальної освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */