Загинув випускник Житомирської політехніки Дмитро Кропта

Shares
Будь-яких слів буде недостатньо, щоб висловити шану та співчуття про загиблого Героя. Але ми маємо пам’ятати Героїв, розповідати про їх подвиги, дякувати тим, хто нас захищає та самовіддано йде в небо заради Батьківщини і кожного з нас…

У боях 3 листопада поблизу н.п. Невське на Луганщині загинув 30-річний Дмитро Кропта, який у Збройних Силах України служив стрільцем-помічником гранатометника десантно-штурмового батальйону. Дмитро навчався в університеті на факультеті інженерної механіки, здобув освітній ступінь бакалавра за спеціальністю «Автомобільний транспорт».
Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця Збройних Сил України. Особливо важко мамі Дмитра… Людмила Кропта також наша випускниця, працівники деканату згадують, що син дуже мотивував її до навчання і неймовірно підтримував. Дипломи бакалаврів отримували разом, Дмитро на факультеті інженерної механіки, мама на факультеті економіки та менеджменту.
Вічна слава і світла пам’ять Герою! Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */