Участь представників кафедри АіТТ у роботі наукової конференції в Національному транспортному університеті

Shares

Кафедра автомобілів і транспортних технологій Державного університету «Житомирська політехніка» взяла участь у роботі секцій наукової конференції Національного транспортного університету «LXXVIII Наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та співробітників відокремлених структурних підрозділів університету» в період із 02 по 04 листопада 2022 року.

На конференції обговорювались питання сучасних тенденцій розвитку автомобільного транспорту, в тому числі, питання удосконалення експлуатаційних характеристик транспортних засобів, розробки нових конструкцій рухомого складу та організації швидких автобусних перевезень в містах України. Відбувся обмін досвідом викладання дисциплін в умовах військового стану з використанням технологій дистанційного навчання.

Завідувач кафедри к.т.н. Володимир Шумляківський виступив з привітальним словом і доповів про наукову діяльність кафедри автомобілів і транспортних технологій, поділився досвідом проведення транспортних досліджень у місті Житомир.

Від кафедри виступили з доповідями д.т.н., проф. Олександр Кравченко, к.т.н., доц. Андрій Ільченко, асистент Олександр Багінський. Активну участь в обговоренні наукових доповідей прийняла к.т.н., доцент Руслана Колодницька. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */