Відкрита лекція зі стейкхолдером В.О. Мовчан для студентів Житомирської політехніки

Shares

2 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція Мовчан Валентини Олексіївни, кандидата біологічних наук, директора Інституту біомедичних технологій Університету “Україна”, гаранта освітньої програми “Конструктивна екологія та пермакультура”, члена Правління ГС “Пермакультура в Україні”, на тему “Пермакультура – шлях до екологічного відновлення та сталого розвитку України”.

Аналізуючи великі міста сьогодні, ми бачимо скупчення забруднень, транспортних засобів та багато шуму. Один із таких способів зміни способу життя шляхом покращення здоров’я та позитивного сприяння навколишньому середовищу відомий під назвою пермакультури. Тому введення пермакультури – є необхідним інструментом eco-friendly городництва та садівництва, міського озеленення.

В.О. Мовчан досить цікаво розповіла про суть пермакультури, про засади даного напрямку з векторністю України до сталого розвитку. Цікаво було дізнатись від лектора принципи конструювання штучних екосистем та “розумних” грядок.

Дякуємо Валентині Олексіївні Мовчан за такі змістовну та наукомістку зустріч, що була сповнена цілим багажем цікавої інформації та позитивними емоціями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */