Результати онлайн-зустрічі “How the worst moments of our life make us who we are”

Shares

1 листопада 2022 року у рамках Всеукраїнського проєкту “Булінгу – НІ!” кафедра педагогічних технологій та мовної підготовки факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Державного університету “Житомирська політехніка” провела онлайн зустріч зі студентами університету, ліцеїстами та іншими гостями на тему “How the worst moments of our life make us who we are”.

Учасники заходу мали можливість обговорити нагальні питання, які виникали впродовж розмови. Зустріч відбулася у білігнвальному форматі: українською та англійською мовами. Тема булінгу є актуальною і такою, що потребує обговорення. Це довели учасники своєю зацікавленістю у предметі розмови, влучними питаннями і логічними коментарями.

До заходу також долучились заступник декана факультету бізнесу та сфери обслуговування к.е.н., доц. Тетяна Назаренко та гарант освітньої програми “Облік та оподаткування” освітнього ступеня “бакалавр” д.е.н., проф. Ірина Жиглей. У бесіді взяли участь близько 80 учасників, серед яких студенти таких спеціальностей: туризм, готельно-ресторанна справа, національна безпека, середня освіта, інженерія програмного забезпечення, менеджмент, облік та оподаткування, а також ліцеїсти Наукового ліцею Житомирської політехніки.

Дякуємо учасникам за активну участь у дискусії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */