Реалізація міжнародного партнерства: вебінар “Overview of Free Internet Resources to Teach English”

Shares

Факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя продовжує серію вебінарів у рамках реалізації міжнародних партнерських угод між Житомирською політехнікою та Університетом Ескішихір (Туреччина).

Першим кроком у реалізації співпраці є обмін ефективними, новітніми, передовими методами та матеріалами для навчання англійської мови. Кафедрами-партнерами заплановано на семестр ряд зустрічей викладачів та студентів з обміну досвідом у викладацькій діяльності.

10 листопада 2022 р. фахівці з іноземної філології – викладачі та студенти обох університетів мали нагоду долучитися до вебінару “Overview of Free Internet Resources to Teach English”, який проводила старший викладач кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики, сертифікований TEFL Валентина Шадура.

Учасники вебінару разом зі спікером проаналізували та протестували безкоштовні і-ресурси як для викладання, так і для вивчення англійської мови. Увагу було зосереджено на різноманітних та численних активностях, представлених на згаданих ресурсах, імплементація яких стала ефективною в процесі викладання англійської мови.

Доповідачка довела, що існуючі розробки, створені на автентичному матеріалі, гармонійно доповнюють основний підручник, значно пожвавлюють навчальний процес, сприяють активному залученню студентів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */