Онлайн-зустріч з лідерами успішних проєктів напряму Жана Моне та НЕО в Україні (частина 2)

Shares

Відділ міжнародних зв’язків та факультет гірничої справи, природокористування та будівництва Державного університету «Житомирська політехніка» спільно з Навчально-науковим центром «Європейські студії для технічних університетів» Національного університету “Львівська політехніка” запрошують усіх охочих взяти участь в другій частині онлайн-зустрічі з командами успішних проєктів напряму Жана Моне в рамках проєкту «Інтеграція рамок та норм ЄС в сфері індустрії блочного каменю в Україні» (INTEUAS)​ 101085202-INTEUAS-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH.

Метою даного заходу є налагодження співпраці між командами університетів, які мають досвід реалізації проєктів напряму Жана Моне та установами, які або тільки починають свій шлях в рамках проєктів даного напряму, або знаходяться у пошуках ідей для підготовки власних проєктів.

В рамках зустрічі також планується обговорення ідей для підготовки спільних проєктних заявок на найближчі конкурси програми Еразмус+.

Заходом також передбачено організацію інтерактивного заняття для студентів «Європейський Союз та можливості для молоді» від команди проєкту EUSTS (Національний університет “Львівська політехніка”) доц. Івасечко О.Я., доц. Цебенко О.О., а також випускниця проєкту «Ініціатива ЄС Східне партнерство: можливості для України», посолка європейської молоді, проєктна менеджерка «Girls Diplomatic Academy» у ГО «Жіноча ліга», студентка 4 курсу ІГСН Ю. Вайда.

Структурними елементами події стануть:

    • коротка лекція-дискусія на тему «ЄС як актор міжнародних відносин»;
    • ознайомлення студентів з ініціативою ЄС «Посли європейської молоді» та особливостями реалізації проєктів за підтримки програми «EU4Youth Alumni Network»;
    • інтерактивні заходи через використання платформи «Miro» та онлайн сервісу «Kahoot» з метою формування знань слухачів про інституційну організацію Європейського Союзу.

Партнери заходу: Національний Еразмус+ офіс в Україні, Сумський національний аграрний університет та Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського.

Мова заходу – українська.

Дата проведення: 2 грудня об 11:00.
Інтерактивне заняття для студентів 15:00-16:30.

Формат: онлайн на платформі Google Meet.

Для працівників «Житомирської політехніки» можлива офлайн участь (конференц зала університету).

Оновлена програма заходу за посиланням;

Посилання на інтерактивне заняття для студентів (Zoom);

Реєстрація для тих, хто не реєструвався на захід до 23.11.2022,
за посиланням.

Координатор – Ніна КИРИЛЕНКО
(+380636718996, nina.kyrylenko@ukr.net, kgt_knp@ztu.edu.ua)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */