Міжнародний день студента 2022 у Житомирській політехніці

Shares

Цього року студенти Житомирської політехніки відзначали своє свято в незвичних та особливих умовах і вкотре довели, що вони є теперішнім країни та її майбутнім. Дякуємо студентам за їх розуміння, що горді тим, що є українцями.

В особливих умовах – особливе свято: студенти переглянули фільм з арт-майстринею Вікторією Ходоровською, пограли в настільні захоплюючі ігри з Борисом Козюченком, антикорупційну мафію з Сергієм Мамулою.

Атмосферним вийшов вечірник, де студенти співали патріотичних пісень, як то «Надія є!» у виконанні вокального колективу «Акорд»; Андрій Д’яченко виконав пісні «Лови момент», «Все красиво»; «Обійми…» у виконанні Анни Д’яченко та Марії Шваб прозвучало зворушливо й ніжно; Андрій Єфіменко та Максим Коптяєв виконали пісню групи «Скай» – GoGo (Лиш сміливі знають щастя!), прозвучали відомі композиції «Човен», «Еверест» (гурту Океан Ельзи) у виконанні Василя Кашперка.

Євдоченко Дмитро підкорив глядачів інструменталом на трубі, Кирил Коцюба виконав авторські пісні «У вогні», «Перемога», а також авторський вірш «Херсон».

Пророчі рядки: «Херсон – він наш, і він тут, на нашій землі. Наші висять прапори, наш співається Гімн!»…

Дякуємо студентам за патріотизм, згуртованість, за позицію незламності, молодь продовжує навчатися заради миру, розвитку, свого майбутнього та здійснення мрій у вільній незалежній Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */