Семінар “Безпека та здоров’я на роботі” для студентів кафедри автомобілів і транспортних технологій

Shares

03 жовтня 2022 року в науково-дослідній лабораторії “Розумний транспорт і міська логістика” кафедри автомобілів і транспортних технологій факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки  Державного університету «Житомирська політехніка»  спільно з Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області для студентів  спеціальностей кафедри був організований семінар “Безпека та здоров’я на роботі”. Кафедрою також була організована можливість долучитися до семінару усім бажаючим у дистанційному режимі.

Спікер Шумлянський Віталій Анатолійович – страховий експерт з охорони праці відділу профілактики страхових випадків, висвітлив та обговорив із здобувачами освіти наступні питання:

  1. Вимоги законодавства щодо забезпечення безпеки та здоров’я на роботі, особливості законодавства щодо безпеки на автотранспортних підприємствах.
  2. Організація безпеки працівників, створення системи управління охороною праці.
  3. Виробничий травматизм у галузі: дії персоналу підприємства, наслідки для потерпілого, підприємства та посадових осіб.
  4. Огляд прикладів реальних нещасних випадків на комерційному автомобільному транспорті.
  5. Соціальний захист працівників, зокрема потерпілих від нещасних випадків на виробництві.

Впевнені, що отримані студентами  під час семінару знання сприятимуть запобіганню нещасних випадків в їх подальшій професійній діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */