Форум академічної доброчесності від Unicheck Україна та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Shares

04 жовтня 2022 року на платформі ZOOM відбувся Форум академічної доброчесності. Організатори події: Unicheck Україна та Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. У форумі зареєструвалися та взяли участь представники адміністрації Житомирської політехніки, навчально-методичного відділу, відділу моніторингу та забезпечення якості освіти, представники факультетів – члени навчально-методичної ради, завідувачі кафедр, гаранти освітніх програм і науково-педагогічні працівники університету.

Спікерами заходу були: Голова Національного агентства Андрій Бутенко, його заступник Іван Назаров, член Національного агентства Артем Артюхов, комерційний директор Unicheck Україна Андрій Сідляренко, секретариня комітету освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Наталія Піпа та проректорка Університету Назарбаєва Лоретта О`Донелл. Модератором форуму був комерційний директор Unicheck Україна Андрій Сідляренко.

Тематики виступів були різноманітного спрямування, але їх об’єднувала одна головна мета: дотримання академічної доброчесності у вищій освіті.

Виступи спікерів:

  • «Роль та завдання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти у просторі академічної доброчесності» (Назаров Іван);
  • «Система забезпечення академічної доброчесності у закладі вищої освіти та її зовнішня оцінка: на шляху до світових стандартів» (Артюхов Артем);
  • «Академічна доброчесність і застосування інформаційних технологій» (Сідляренко Андрій);
  • «Проект академічної доброчесності в Казахстані» Лоретта О`Донелл;
  • «Як підвищити академічну доброчесність в Україні: законодавчі зміни» Піпа Наталія.

По закінченню виступів спікери надавали відповіді на поставлені запитання від учасників форуму.

Дякуємо організаторам за можливість долучитися до актуального заходу в умовах сьогодення. Впевнені, що кожен із учасників розуміє важливість дотримання академічної доброчесності, а дискусійні питання, що були розглянуті під час форуму та були спрямовані на вдосконалення академічної доброчесності ЗВО, будуть впроваджені під час провадження освітнього процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */