Пленарне засідання Ради проректорів з наукової роботи закладів вищої освіти

Shares

05 жовтня 2022 року з метою виконання пункту 3 наказу Міністерства освіти і науки України від 16.09.2022 № 821 «Про діяльність деяких дорадчих органів Міністерства освіти і науки України у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності та визнання такими, що втратили чинність, наказів Міністерства освіти і науки України від 22.05.2019 № 700 та від 01.09.2021 № 957», в режимі онлайн на платформі ZOOM відбулось пленарне засідання Ради проректорів з наукової роботи закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

До засідання долучились науковці Державного університету «Житомирська політехніка»: перший проректор Оксана Олійник, проректор з науково-педагогічної роботи та інноваційного розвитку Димитрій Грицишен, завідувач кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки Юрій Подчашинський.

Порядок денний включав наступні питання:

  1. Про вибори головуючого на пленарному засіданні Ради проректорів.
  2. Про вибори голови Ради проректорів, його заступників та секретаря Ради проректорів.
  3. Про визначення кількісного та персонального складу президії Ради проректорів закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОН.
  4. Про різне.

Головою Ради проректорів обраний Павліков Володимир Володимирович, д-р. техн. наук, професор, проректор з наукової роботи Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

На засіданні була обрана Президія Ради проректорів закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОН, у складі 26 проректорів з наукової роботи закладів вищої освіти.

До складу Президії Ради проректорів увійшла перший проректор Державного університету «Житомирська політехніка» Оксана Олійник.

Співпраця з новообраною Радою проректорів закладів вищої освіти дозволить підвищити якість координації наукової, науково-технічної діяльності Державного університету «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */