Зустріч студентів-маркетологів із начальником відділу маркетингу та реклами АТ “Житомирський маслозавод”

Shares

Професійний шлях маркетолога має свою особливість – це практично блискавичне втілення теорії в практику.

28 вересня відбулася зустріч студентів-першокурсників спеціальності 075 «Маркетинг» групи МА-1 з Людмилою Юрківською – начальником відділу маркетингу та реклами компанії-лідера національного ринку та широко відомого за кордоном Акціонерного товариства «Житомирський маслозавод» та зовнішнім стейкхолдером освітньої програми.

Пані Людмила володіє безцінним та унікальним багажем знань, які є результатом поєднання глибокої теоретичної підготовки та безперервного практичного досвіду в сфері маркетингу.

Практичне заняття було присвячено з’ясуванню особливостей професійної кар’єри майбутніх маркетологів, важливості цілепокладання у власному житті, своєрідності підготовки сучасних спеціалістів, вираженій у необхідності опанування знаннями з різних галузей. Практичне заняття пройшло у дружній атмосфері, проте в інтенсивному темпі, завдання та вправи знаходили відклик у студентів.

Нашому студентству було цікаво все: і можливість поспілкуватися з фахівцем в обраній ними професії, і виразити та поділитися своїми міркуваннями та очікуваннями.

Чекаємо на продовження захоплюючої мандрівки у світ маркетингу від досвідчених фахівців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */