З Днем знань, Житомирська політехніка!

Shares
День знань символізує початок нового у житті кожного. Помилково буде вважати, що це свято лише для першокласників, учнів-ліцеїстів або ж студентів-першокурсників. День знань символізує початок нового циклу у житті кожної людини, яка навчається або навчає.

Підготовка до Дня знань у 2022 була складною та нервовою. Виклики, що постали перед закладами освіти були нетиповими та багато в чому форс-мажорними. Тисячі зруйнованих закладів освіти на території України, тисячі здобувачів освіти, які знаходяться в Україні або ж вимушені бути за кордоном, тисячі освітян, які з острахом та оптимізмом чекали нового навчального року. Підготовка не нових освітніх просторів, урочистих святкових посвят, а надійних бомбосховищ та укриттів. Сьогодні особливо болить за тих, хто перебуває на тимчасово окупованих територіях. Віримо в Перемогу та Збройні сили України!
Житомирська політехніка 1 вересня 2022 року вперше відкрила свої двері для 120 учнів Наукового ліцею, а це чотири 10-х класи. Також продовжують навчання вже 120 одинадцятикласників. За рішенням батьків частина учнів Наукового ліцею буде навчатися дистанційно, частина – офлайн. Вітаємо вас наші ліцеїсти зі стартом навчання, пишаємось вашою цілеспрямованістю та бажанням не тільки вивчати шкільну програму, але й займатися науковою діяльністю й дослідженнями! Успіхів кожному із вас!
Також розпочалось навчання у змішаному форматі для студентів 2-4 курсів бакалаврату та 2 курсу магістратури, старших курсів PhD. Радіємо зустрічі з кожним студентом та викладачем. В умовах війни перед університетом стояло першочергове завдання – збереження контингенту здобувачів освіти та кадрового потенціалу. Нам це вдалося!
З Днем знань, Житомирська політехніка! З Днем знань, друзі та партнери!
Освічена нація – непереможна!
Все буде, Україна!
Ректор Житомирської політехніки Віктор ЄВДОКИМОВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */