Візит міністра з питань підприємництва та інформаційних технологій Естонії Крістіана Ярвана

Shares

Перша субота осені виявилась активною для Житомирської політехніки. До університету завітала офіційна делегація Республіки Естонії, яку очолив міністр з питань підприємництва та інформаційних технологій Естонії Крістіан Ярван.

До складу делегації увійшли представники урядових організацій та бізнесу Естонії.

Знову раді були бачити в гостях друзів Житомирської політехніки народного депутата України Арсенія Пушкаренка та Надзвичайного і Повноважного Посла Естонської Республіки в Україні Каімо Кууска! Дякую за підтримку!

Зустріч розпочали зі знайомства з новим корпусом університету, поділився досвідом його побудови та планами щодо експлуатації. Після цього перейшли в основний корпус університету, пройшлися коридорами та аудиторіями, аудиторіями відбіркових комісій, конференц- та актовим залом. Основною локацією зустрічі був обраний Інтерактивний музей науки і технологій «Політехнік», де в дружній та спокійній атмосфері мали можливість спілкуватися, знайомитися.

У зустрічі також взяли участь керівництво та представники Житомирської обласної військової адміністрації – перший заступник начальника Наталія Остапченко, заступник начальника Віктор Градівський, начальники профільних департаментів.

Мав честь презентувати гостям Житомирську політехніку за різноманітними напрямами роботи: матеріально-технічна база, факультети, спеціальності, вступна кампанія, наукові дослідження, міжнародна співпраця, перспективні проекти щодо співпраці з державними інституціями та естонськими університетами. Зосередив увагу гостей на особливо актуальних питаннях розвитку університету в умовах війни.

Вдячний Крістіану Ярвану за позитивні відгуки щодо роботи університету. З його виступу, запитань, уточнень стало зрозуміло, що він одразу відчув командний дух Житомирської політехніки, студентоцентрованість, наукоорієнтованість та інноваційність поглядів щодо розвитку університету.

Дякую всім членам офіційної делегації Естонії за увагу до Житомирської політехніки, приділений час та запропоновані ідеї подальшої співпраці! Успіхів нам у їх реалізації!

Ректор університету Віктор ЄВДОКИМОВ

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */